Persoonlijke hulpmiddelen
U bent hier: Home Financiële Vaardigheid

Financiële Vaardigheid

Documentatie en informatie voor de belegger in ICB's

Financiële vaardigheid

Met deze webtool hopen wij dat u zich een ruimer beeld kan vormen van de plaats die ICB’s als beleggingsvorm in uw financiële vermogen kunnen bekleden.

Dit webplatform biedt u de mogelijkheid om uw kennis over ICB's in al hun facetten aan te scherpen. Hiervoor kan u als geïnteresseerde lezer/belegger grasduinen in verschillende teksten die allemaal zijn terug gebracht onder drie overkoepelende rubrieken, zijnde:

 

Voorts is er nog een extra rubriek voorzien waarin "actuele thema's" besproken worden die interessant kunnen zijn voor u als belegger in een ICB.

De structuur van deze webapplicatie is hiërarchisch van opbouw en maakt bovendien gebruik van een wikistructuur. De hiërarchische opbouw geeft u de mogelijkheid om u eerst een algemeen beeld te vormen van de verschillende facetten per rubriek en biedt u vervolgens de mogelijkheid om als maar verder in detail in te gaan op de inhoud van een bepaald thema.

Met het steeds wijzigende financiële klimaat, waarin de ICB vertoeft, spreekt het vanzelf dat dit een levend webplatform zal zijn dat regelmatig geactualiseerd wordt en dat wenst in te spelen op uw informatie behoeften als geïnteresseerde belegger door relevante nieuwsitems te duiden.